welcome at Phrea.com  

 

./ Muis Cursus
./ nettiquette
./ irc guide voor #pof
./ pr0n!
./ HvBN(d00d)
./ CTT(werkt)
./ Projecten in de maak
./ Squaries!!!
./ KwootDB.nl(dood)
./ tuboti
./ Smile!
./ Cattery Rebel Rousers
  username"; $postid = "$row->postid"; $threadid = "$row->threadid"; $select = mysql_query("SELECT userid FROM user WHERE username = '$username'") or die(mysql_error()); $memberid = mysql_fetch_array($select); $selecttopicnaam = mysql_query("SELECT title FROM thread WHERE threadid = '$threadid'") or die(mysql_error()); $topicnaamgedoe = mysql_fetch_array($selecttopicnaam); ?> " target="_blank"> in:


  threadid"; $titlerand = "$rowrand->title"; ?>

Phrea.com - Crew

BlackWidow

In de wandelgangen Hetty, geboortedatum doe ik niet aan...

In real life heb ik een zoon die een echte PSXfreak is, tevens fok en show ik Heilige Birmanen (katten)...

Mijn eerste post op de POF, toen nog bij EZboard ondergebracht, was 24-02-'00  ik was een nieuweling op het forumgebeuren, het was toen heel rustig op de POF mede daardoor bleef ik hangen en ben door de POF gaan/blijven forummen...
Ik ben begonnen als moderator op de POF in de "langste thread", na een tijdje heb ik Het Café overgenomen van Phrea en kreeg ik het testforum onder mijn hoede, na de sluiting van de langste thread werd Mod's Vreesjes voor me gemaakt, ik zag dit forum als mijn vuurdoop voor het modschap...

Ik ben zo'n 15 jaar geleden begonnen met een Commodore 64 beetje spelletjes doen en progjes, ik heb een tijdje daarna een 8088 gekregen van mijn zus, Rath, zij staat me bij met raad en daad wat comps betreft, daarna 'erfde' ik een 386 van mijn broer, die nu ook een regelmatig POFbezoeker is...

De comp die ik nu heb kocht ik in 1998 om af en toe een emailtje te versturen, de rest is history...


Phrea

Voornaam irl is Ruben.
Ooit ben ik begonnen op een Commodore 64 waar ik vooral een beetje op zat te proggen maar vooral spelletjes op speelde [30 minuten een spelletje inladen, en dan opnieuw moeten beginnen omdat er iets fout was gegaan tijdens het laden]. Daarna kreeg ik mijn eerste heuse 286 [een IBM XT 286, model 5162 wat een vrij bijzondere comp was], Op die XT kwam ik voor het eerst in aanraking met het internet [vooral Usenet en nieuwsgroepen e.d. veel meer was er toen nog niet te zoeken]. Mijn huidige systeem is een AMD 64.

Naast comps en het net heb ik verrekte weinig hobbies, en ben dan ook vrijwel altijd achter de comp te vinden als ik niet lig te pitten. [of ik reageer op email of ICQ berichtjes is een heel ander verhaal]


Craze

Geboren in 1985 in het dagelijkse leven bekend als Erik. Momenteel studeer ik aan Informatica en Communicatie Academie in arnhem in de richting "Communicatie Systemen."

Mijn eerste ervaringen met een computer waren die op een 386 waar mijn vader op een dag trots mee thuis kwam. we hadden al een wat langere tijd een nintendo, maar dit was toch ook echt wel leuk. Vooral de "gratis spelletjes" ( how little did I know) waren erg leuk. Stunts en prince of persia heb ik dan ook helemaal grijs gespeelt.
Maar op een gegeven moment was de lol hier toch wel vanaf de computers werden steeds sneller en de nieuwste spelletjes draaiden niet meer op onze computer. Omdat mijn interesse toen nog niet verder ging dat wat spelletjes spelen en random commando's intypen (tot grote ergenis van mijn vader) werd de computer steeds minder aangeraakt.

Tot het moment dat we een nieuwe computer kregen, eentje met windows nog wel! Wat een snelheids monster was dat wel niet met zijn 200mhz, in 1 keer konden we weer alle nieuwe spellen spelen en het klikken werd ontdekt. Het uitvinden hoe windows werkte was vele malen leuker dan het intyppen van een paar "stomme" dos commando's dus bracht ik een grote tijd door achter deze nieuwe computer.

Het werd allemaal nog leuker toen er ook internet op kwam. Ouderwets inbellen in het daltarief en maar rondsurfen op de meest nutteloze sites en proberen zoveel mogelijk sites te ontdekken totdat het tijd was om van internet af te gaan omdat het anders te duur werd en we te lang onbereikbaar waren. Op een gegeven moment was het onder klasgenootjes een rage om een site te maken en online te zetten. Vaak waren dit sites bedoelt om geld mee te verdienen (ach die gouden tijden dat je nog dacht dat je met 3 banners op je site bakken vol met geld kon verdienen).

Op een gegeven moment was de lol er wel af voor de meeste van mijn klasgenootjes, alleen voor mij niet. Ik had ondertussen verschillende fora ontdekt waar ik trots mijn bouwsels toonde. Helaas vonden de meeste experts mijn eerste sites niet echt geslaagd en dus werd ik gepushed om beter te worden. De eerste stapjes om echt met html te werken en met grafische programma's werden gezet.

Maak je maar geen zorgen we zijn bijna bij het einde van het verhaal ;). Ik ontwikkelde me steeds verder totdat ik html zo goed als vloeiend kon schrijven, ik aardig overweg kon met photoshop en paint shop pro en ik ook de eerste stappen naar php had gezet. Ondertussen kwam mijn middelbare school periode ten einde want ik moest examen doen. De keuze voor mijn vervolg opleiding was dan ook simpel ik wilde iets met informatica/design gaan doen.

- The End


Wolvie

Geboren in 1987 en in het echte leven bekend als Bernard.
Als kleine gup ben ik Phrea.com binnengewandeld, vanaf dat moment ben ik mijn vaardigheden gaan ontwikkelen.
Het begon met een simpel irc servertje voor Phrea.com, waar poffers bij elkaar konden komen en real-time
konden chatten.
Maar ik bleef niet stil zitten en ik ging mijn passie voor dienstverlening op internet uitbreiden.
Ik begon te werken bij een hosting bedrijf waar ik later weer uit ben gestapt om mijn eigen onderneming te starten.
Deze onderneming, Vaxon Networks (www.vaxon.nl) genaamd begon vrijwel gelijk te groeien en host nu geheel phrea.com.
Mijn gehele ondernemings praktijken hebben de poffers kunnen volgen, omdat dit allemaal is gebeurt in de tijd dat ik actief was op Phrea.com.

Design and layout © 2002-2009 DevMagix.nl. Backend © 2005 and up, phrea.com crew. Hosted by hosted by vaxon networks